Tez Başlığı Araştırması

Ücretli Makale Ödevi Yaptırma


Ödev Nasıl Yapılır? – Ödev Yaptırma – Ödev Yaptırma Ücretleri – Tez Yaptırma – Ödev Yaptırma Fiyatları – Ücretli Ödev Yaptırma – Tez Yaptırma Ücretleri – Sunum Hazırlığı Yaptırma – Dergi Makalesi Yaptırma – Dergi Makalesi Yazdırma


Ücretli Makale Ödevi Yaptırma


odev.yaptırma.com.tr ailesi olarak her alanda ödev hizmeti vermekteyiz. Word ödev hazırlatma, Word ödev örnekleri, Word ödev yaptırma alanlarında hizmet almak istiyorsanız iletişim adreslerimizden ya da yazının altında yer alan talep formundan bizlere ulaşabilirsiniz.


Sıfatlar düzyazıyı renklendiren sözcüklerdir: isimleri tanımlarlar. En iyi yazarlar sıfatları özenle kullanırlar. Tek bir öğeyi tanımlamak için birden fazla sıfat kullanmaktan kaçının. Sıfat dizileri kullanırsanız, denemeleriniz en kötü yaratıcı yazı türü gibi okunacaktır. Etkili bir şekilde sonlandırmak gerekir.

Kesme İşaretlerinin Kullanımı

Kesme işaretleri çok küçüktür ve bunları kötüye kullanmak küçük bir hatadır. Yine de, bazı sınav görevlilerinin bunları nasıl kullanacaklarını bilmeyen öğrencilerden çok rahatsız olduklarının farkında olmalısınız. Kızgınlıkları genellikle hatanın ciddiyeti ile orantılı değildir: öğrenciler kesme işaretlerini yanlış kullandıklarında, ne anlama geldikleri konusunda nadiren herhangi bir belirsizlik vardır.

Buna rağmen, birçok insan eksik veya daha da kötüsü uygunsuz kesme işaretlerini fark ettiklerinde irkilmekten kendini alamaz. “Pekala, bu onların sorunu” diye düşünebilirsiniz, ancak sınav görevlisini sinirlendirmek genel notunuzu etkileyebilir.

Bu eksik noktalama işareti için doğrudan puan kaybetmeyebilirsiniz, ancak sınav görevlisine tam olarak birinci sınıf bir öğrenci olmadığınızı önermiş olabilirsiniz. Bu iyi bir politika değil. Kesme işaretleri konusunda hata yaparsanız, bu alışkanlığı kırmak için yirmi dakikanızı ayırmaya değer.

Kesme işaretinin iki kullanımı vardır: atlanmış bir harfi veya harfleri belirtmek için; ve sahip olduğunu belirtmek için.

Virgül Kullanımı

Yaygın bir hata, iki parantez içindeki virgülden ikincisini atlamaktır. “Parantez”, bir şeyi parantez içine almak için başka bir kelimedir. Bu virgül kullanımıyla, ikinci virgülü atlamak, ikinci bir köşeli parantez koymamak gibidir.

Yani, örneğin, yazdığım cümlede, “örneğin” kelimeleri iki virgül arasında parantez içine alınmıştır. Sadece ilk örneği şöyle ekleseydim: “Öyleyse, örneğin yazdığım cümlede…” o zaman ilk virgülün işlevi kafa karıştırıcı olurdu. Çalışmanızı gözden geçirirken bu türden eksik ikinci virgülleri arayın.

İki nokta üst üste ve noktalı virgül kullanımı

İki nokta üst üste ne işe yarar: bir cümlenin ilk bölümünde ifade edilen sözü yerine getirmek (bu cümlede olduğu gibi). Oldukça uzun birkaç öğe içeren bir listeyi bölmek istediğinizde noktalı virgüller kullanışlıdır; bir cümlenin iki kısmını dengelemek istediğinizde de etkilidirler.

Ancak, noktalı virgülle ayrılmış uzun cümleler kullanmaktan çekinmiyorsanız, daha uzun bir cümleyi ikiye bölerek nokta kullanmak çok daha güvenlidir. Yukarıdaki kendi cümlem söz konusu olduğunda oldukça kolay bir şekilde şöyle yazabilirdim: “Birkaç oldukça uzun öğe içeren bir listeyi bölmek istediğinizde noktalı virgüller kullanışlıdır.

Bir cümlenin iki kısmını dengelemek istediğinizde de etkilidirler.” İki cümlelik versiyonu takip etmenin biraz daha kolay olduğundan şüpheleniyorum. Kabul ediyorsanız, uzun bir cümle yazmadan önce iyice düşünün. Yazarken veya düzenleme aşamasında, iki veya daha fazla kısa cümleye bölmek daha iyi olabilir.


Bilgisayar ödevi YAPTIRMA
Seminer ödevi YAPTIRMA
Üniversite ödev YAPTIRMA
Excel Ödevi YAPTIRMA
Hukuk ödevi YAPTIRMA
Online ödev
Almanca ödev yaptırma
Telegram ödev YAPTIRMA


Ünlem İşaretleri Kullanımı

İçinde ünlem işareti bulunan bir şeyden alıntı yapmadığınız sürece ünlem işareti kullanmayın. Muhtemelen bir denemede bir veya belki iki ünlem işaretiyle kurtulabilirsiniz, ancak neden risk alasınız? Ünlem işaretleri, kaburgalardaki ağır dürtmeler gibidir: akademik bir makalenin tonuna pek uygun değil. Bu noktalama işaretlerini kullanma cazibesine karşı koyun. Herhangi bir akademik makalenin ünlem işaretleri kullanılarak iyileştirilmesi olası değildir.

Yazınızı daha doğrudan hale getirmenin en kolay yollarından biri pasif yapıları ortadan kaldırmaktır. Yalnızca aktif yapıları kullanın.

İlk cümlede sadece beş kelime varken, ikinci cümlede yedi kelime olduğuna dikkat edin. Ancak aynı fikri ifade etmenin pasif bir yolu olmasının yanı sıra, okurken çözmek daha zordur. Açık, anlaşılır cümleler aktif olarak ifade edilir. İyi yazarlar pasif sesi nadiren kullanırlar.

Hükümetteki yetkililer, belki de bazen söylediklerini biraz anlaşılmaz hale getirmek için, genellikle pasif yapılar kullanırlar. Gazete editörü olarak, doğrudan beyanı yorumlayın.

Aletleri bize verin, biz de işi bitirelim’ ifadesi, resmi bir iletişim tarzındaki çevirisini kolayca gölgede bırakır: “İlgililere uygun araçlar sağlansaydı, görev belirlenebilirdi.

● Genellikle şu iddia edilir:
● Olursa/olmazsa
● Şuna inanılıyor:
● Şu inkar edilemez
● Kabul edilecektir ki
● Belirtilmelidir ki
● Gerekli hissedildi
● Unutulmamalıdır ki

Kişisel olmayan pasifler, kimin tartıştığını, inandığını, inkar ettiğini vb. gizler; ayrıca kompozisyonunuza gereksiz kelimeler eklerler. Bir taslağı baştan sona okurken, bu ifadelere dikkat edin ve bunları içeren cümleleri mümkün olduğunca yeniden yazın.

Bilimsel raporlar ve makaleler yazmak için standart kural, bunları pasif bir sesle yazmaktır. Bu nedenle, örneğin, öğretmeniniz kişisel olmayan bir şekilde bir kimya deneyi yazmanızı bekleyebilir: “Test tüpündeki sıvıyı kaynayana kadar ısıttım” yerine, açıklamanız “test tüpündeki sıvı kaynayana kadar ısıtıldı” şeklinde olabilir. 

Öğretmenler ayrıca sizden bu kuralı kullanarak sosyal bilimlerde deneyler veya anketler yazmanızı isteyebilir. Öğretmeninizin veya öğretim görevlisinin kullanmanızı istediği kuralın bu olup olmadığını bildiğinizden emin olun. Değilse, pasif yapıları tamamen ortadan kaldırın.

Karmaşık cümlelerden kaçının

Kıvrımlı cümlelerden kaçınmanın en kolay yolu, kısa ve orta uzunlukta cümleler yazmaktır. Sınavlarda uzun cümlelerden tamamen kaçının. Bir satırdan diğerine ve sonraki satıra dolanan bir cümle bulursanız, muhtemelen çok uzundur. Doğrudan bir çözüm var. Cümleyi kırmak için bir yer bulun, ardından iki kısa cümle olarak yeniden yazın.

Birbirini izleyen çok kısa, ani cümleleri okumak neredeyse uzun bir cümle kadar zor olabilir. En stil sahibi deneme yazarları, doğaları gereği uzun ve sözdizimsel olarak karmaşık cümleler yazmaktan kaçınırlar.

Bununla birlikte, bazı akademisyenler daha uzun cümleleri memnuniyetle karşılar, ancak aşağıdaki alıntı gibi yalnızca iyi yapılandırılmış olanları. Bu noktalar hakkında yazarken daha uzun ve daha kısa cümleler kullanarak aslında fikirlerini gösterdiğine dikkat edin.


odev.yaptırma.com.tr ailesi olarak size her konuda destek sunabiliriz. Tek yapmanız gereken iletişim adreslerimizden bizlere ulaşmak!



Tüm alanlara özgü, literatür taraması yaptırma, simülasyon yaptırma, analiz yaptırma, çeviri yaptırma, makale ödevi yaptırma, dergi makalesi yaptırma, sunum ödevi yaptırma ve model oluşturma çalışmaları yapmaktayız.


Ödev Nasıl Yapılır?Ödev YaptırmaÖdev Yaptırma ÜcretleriGüvenilir Tez YazdırmaTez Yazdırma FiyatlarıYüksek Lisans Tez YazdırmaEn İyi Tez Yazdırma SiteleriTez Yazdırma Siteleri – Tez YaptırmaÖdev Yaptırma FiyatlarıÜcretli Ödev YaptırmaFransızca Ödev YaptırmaJava Ödev Yaptırmaİngilizce Ödev YaptırmaÖdev Yaptırma İngilizceÖdev Yaptırma ProgramıGrafik Tasarım Ödev YaptırmaSketchup Ödev Yaptırma – Tez Yaptırma ÜcretleriSunum Hazırlığı YaptırmaSunum Yaptırma MerkeziSunum Yaptırma – Dergi Makalesi YaptırmaParayla Ödev YaptırmaMühendislik Ödev YaptırmaRapor YaptırmaRapor Ödevi YaptırmaRapor Yaptırma Merkezi – Proje YaptırmaÜcretli Proje YaptırmaProje Yaptırma SitesiArmut Ödev YaptırmaÖdev Tez Proje MerkeziÜniversite Ödev YaptırmaSPSS Analizi Yapan YerlerSpss Ödev YaptırmaSpss Analiz ÜcretleriSpss Analizi Yapan SitelerSpss Analizi Nasıl YapılırProje Ödevi YaptırmaTercüme YaptırmaFormasyonFormasyon AlmaFormasyon YaptırmaBlogBlog YaptırmaBlog YazdırmaBlog Yaptırma SitesiBlog Yaptırma MerkeziLiteratür Taraması YaptırmaVeri AnaliziVeri Analizi NedirVeri Analizi Nasıl YapılırMimarlık Ödev YaptırmaTarih Ödev YaptırmaEkonomi Ödev Yaptırma – Veri Analizi YaptırmaTez YazdırmaSpss Analizi YaptırmaTezsiz Proje YaptırmaMakale Ödevi YaptırmaEssay YaptırmaEssay Sepeti İletişimEssay YazdırmaEssay Yaptırma Sitesi – Essay Yazdırmak İstiyorumİngilizce Essay YazdırmaEssay Yaptırmak İstiyorumOnline Sınav Yardımı AlmaOnline Sınav Yaptırma – Excel Ödev YaptırmaStaj DefteriStaj Defteri YazdırmaStaj Defteri YaptırmaVaka Ödevi YaptırmaÜcretli Makale Ödevi YaptırmaAkademik DanışmanlıkTercüme DanışmanlıkYazılım DanışmanlıkStaj Danışmanlığıİntihal Raporu Yaptırmaİntihal OranıTurnitin RaporuTurnitin Raporu Almaİntihal Oranı DüşürmeTurnitin Oranı DüşürmeWeb Sitene Makale YazdırWeb Sitesine Makale Yazdırma – Tez Danışmanlığı – Dergi Makalesi Yazdırma

This Post Has 116 Comments

Bir yanıt yazın